Mamacafe Amersfoort

Elke maand ben ik een ochtend aanwezig bij mamacafe amersfoort. Dit mamacafe vestigd zich in het pand van Mums&More (Snouckaertlaan 7) en is maandag t/m vrijdag geopend, met vaak leuke activiteiten en interessante onderwerpen.

Ik organiseer verschillende dingen op de ochtenden dat ik er ben. Hier, op de website van mamacafe amersfoort en op de Facebook pagina vind je precies wat ik allemaal doe.

Kom je een keer een lekker kopje koffie doen?

Activiteiten maand november:

Woensdag 21 nov; heb je vragen  over rust inbouwen voor jezelf en voor je kind, zeker in deze drukke maanden? Kom dan gezellig langs voor een kopje koffie of thee en dan kletsen we er over!

Maandag 26 nov is er weer een snoezelcafe, er wordt dan een speciale snoezelruimte gemaakt. Dit wordt vaak ingezet bij kinderen met een beperking (deze zijn dan ook van harte welkom deze ochtend!) maar is eigenlijk voor elk kind (en moeder!) fijn. Zeker in deze drukke, prikkelrijke periode rond de goedheiligman.

Een snoezelruimte is een fijne rustige kamer waar kinderen zich even terug kunnen trekken, of waar jullie samen even kunnen knuffelen en tot rust komen.
Door fijne kussens, materialen en lichtjes zijn de prikkels gedemd en kom je even weer tot jezelf en tot rust.