Voor moeders

Lieve moeder,

kun jij soms ook wel rust gebruiken? Tijd voor jezelf? Of meer balans in je leven?

Ook voor jou bied ik verschillende dingen aan. Natuurlijk individuele begeleiding dmv haptonomische coaching (niet zozeer door praten maar met name door ervaren!), maar je  kunt ook bij mij terecht voor een heerlijke haptonomische massage; om weer tot rust en tot jezelf te komen!

Daarnaast zijn er ook met regelmaat leuke en interessante workshops, lezingen en cursussen, zoals de workshop ontspannen moeder zijn of opvoeden met gemak, maar ook de lezing Levend Verlies (over rouw bij chronische ziekte van een kind). Houdt hiervoor de agenda in de gaten, of volg mij op facebook.

In 2019 starten er twee cursussen Alle Bellen in Balans weer. Zowel op zaterdag ochtend en op dinsdag avond. Voor meer informatie kijk hier.

Naast de ZEN-lessen voor kinderen geef ik nu ook ZEN-lessen voor moeders! Fijn uit je hoofd en naar je lijf gaan, even tot rust komen en alles loslaten. Elke 2e dinsdag van de maand. Alle informatie vind je hier.

Wil je graag een afspraak maken voor de massage kijk dan bij oplaadmoment. Heb je nog vragen of wil je graag even met me sparren over wat het beste bij jou en jouw situatie past, mail (info@hapto-en-meer.nl), bel (06-36181261) of vul onderstaand formulier in!

Ik hoop je snel bij een van mijn activiteiten te zien, want jij verdient het om lekker in je vel te zitten!

Wat leuk dat je geinteresseerd bent. Vul onderstaande gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

 

Even checken of je geen robot bent 😉