Levend verlies

Levend verlies, de voortdurende rouw bij chronische ziekte of een aandoening.

Op deze pagina lees je alles wat ik hieromtrent organiseer, voor zowel ouders als ook voor de broers en zussen!

Ik begeleid zowel ouders, als brussen, als het hele gezin in het proces van Levend Verlies. Dit kan individueel, middels haptonomie en coaching, maar ook samen als gezin, waarbij ik bij jullie thuis langs kan komen. Doordat ik naast haptonomie met specialisatie ‘Verlies’ ook ervaringsdeskundige ben, en ook als kinderfysiotherapeut aan de andere kant van de tafel gezeten heb, kan ik jullie op allerlei gebieden bijstaan.

Heb je geen behoefte aan coaching, ik bied ook 2 soorten massages aan; om weer te ontspannen en uit je hoofd te komen, iets wat je als zorgouder écht nodig hebt!

Naast deze vormen van begeleiding werk ik ook samen met Verena van der Laan, psycholoog en gestallttherapeut. Samen organiseren we de volgende activiteiten:

Voor ouders:

Samen met Verena van der Laan organiseer ik thema-bijeenkomsten omtrent Levend verlies, de voortdurende rouw bij een (chronische) aandoening of beperking van je kind. Beiden zijn wij zowel professioneel als persoonlijk bekend met Levend Verlies en door onze krachten te bundelen kunnen wij meer informatie geven en een betere begeleiding aan zorgouders. Daarnaast richten we ons op hulpverleners, zodat vanuit de medische wereld er ook meer begrip komt voor deze vorm van rouw.

Themabijeenkomst:

Tijdens een thema bijeenkomst gaat het om JOU als ouder van een kind met een ziekte of beperking.

Wij vertellen je meer over levend verlies, wat het is, hoe het zich kan uiten en over de verschillende manieren om hiermee om te gaan.
Daarnaast is het fijn om je verbonden te voelen en je verhaal te delen met andere ouders die ook te maken hebben met levend verlies.
Deze bijeenkomst is ook heel fijn voor vrienden, familie en andere betrokkenen bij een gezin dat te maken heeft met levend verlies. Het zal meer begrip en inzicht geven!
Eerst volgende bijeenkomst is op zaterdag 15 oktober in Soesterberg. Wil je je hiervoor opgeven of op de hoogte gehouden worden over onze planning, vul dan onderstaand formulier in.
Verdiepingsbijeenkomsten
Ook zijn er verdiepingsbijeenkomsten. Om zo nog meer te verbinden, nog dieper op bepaalde onderwerpen in te kunnen gaan en jullie op die manier meer handvaten en tools geven voor in het dagelijks leven.

Deze vinden plaats in een vaste groep, die zo’n 4 keer per jaar samen komt. Op dit moment zijn er 2 groepen, echter is er alleen bij de woensdag ochtend groep nog plek.

Opgeven kan via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.
Weekend voor zorgmoeders

Drie dagen voor jezelf.
Tijd om bij te komen.
Even niet zorgen.
Verbinden met jezelf.
Verbinden met andere zorgmoeders.
Speciaal voor jou.
Omdat je het verdient.

Nieuwe data: volgt nog

Check voor meer informatie levendverlies.com/weekend-voor-zorgmoeders/

Voor de brussen:
BRUSSENmiddag
Brus, de verzamelnaam voor alle kinderen met een broer of zus met een beperking of aandoening. Er komt steeds meer aandacht voor deze groep en terecht!
Uit recent onderzoek is gebleken dat deze kinderen behoefte hebben aan een vertrouwenspersoon, lotgenoten contact, ontspanning en afleiding. Én dit bied ik allemaal in een brussenmiddag! Een middag waarin we kletsen, verbinden, maar vooral ook ontspannen en creatief bezig zijn.
Er is nu een vaste groep die samen komt op vrijdag middag, echter is deze vol, mocht je zoon of dochter behoefte hebben aan een brussenmiddag, geef hem/haar dan op en zet ik je op een lijst voor een volgende groep!
Wil je je zoon of dochter opgeven? Dat kan via onderstaand formulier.

Inschrijven voor de thema bijeenkomst Levend verlies

 

Even checken dat je geen robot bent 😉

Ik heb interesse in de verdiepingsgroep op woensdagochtend

 

Even checken dat je geen robot bent 😉

Ik geef mijn zoon/dochter op voor een brussenmiddag

 

Even checken dat je geen robot bent