Levend verlies

Levend verlies, de voortdurende rouw bij chronische ziekte of een aandoening van jezelf of een naaste.

Op deze pagina lees je alles wat ik hieromtrent organiseer, voor zowel ouders als ook voor de broers en zussen! En mocht je zelf te maken hebben met verlies van gezondheid dan help ik je ook graag in dit proces van levend verlies.

Ik begeleid zowel ouders, als brussen, als het hele gezin in het proces van Levend Verlies. Dit kan individueel, middels haptonomie en coaching, maar ook samen als gezin, waarbij ik bij jullie thuis langs kan komen. Doordat ik naast haptonomie met specialisatie ‘Verlies’ ook ervaringsdeskundige ouder en brus ben, en ook als kinderfysiotherapeut aan de andere kant van de tafel gezeten heb, kan ik jou en jullie op allerlei gebieden bijstaan.

Heb je geen behoefte aan coaching, ik bied ook 2 soorten massages aan; om weer te ontspannen en uit je hoofd te komen, iets wat je als zorgouder écht nodig hebt!

Heb je zelf te maken met verlies van gezondheid door een aandoening of bijvoorbeeld bij de status na kanker ook dan ben je van harte welkom bij mij in de praktijk. Ik help je graag met alle gevoelens die je nu ervaart te begrijpen en te kunnen dragen.

Wil je een afspraak maken voor een gratis intake gesprek om te kijken wat ik voor je kan doen of voor een massage, stuur me dan een mail op info@hapto-en-meer.nl of bel/app me op 06-36181261

Naast deze vormen van begeleiding werk ik ook samen met Verena van der Laan, psycholoog en gestallttherapeut. Samen organiseren we de volgende activiteiten:

Voor ouders:

Samen met Verena van der Laan organiseer ik introductie-bijeenkomsten omtrent Levend verlies, de voortdurende rouw bij een (chronische) aandoening of beperking van je kind. Beiden zijn wij zowel professioneel als persoonlijk bekend met Levend Verlies en door onze krachten te bundelen kunnen wij meer informatie geven en een betere begeleiding aan zorgouders. Daarnaast richten we ons op hulpverleners, zodat vanuit de medische wereld er ook meer begrip komt voor deze vorm van rouw.

Introductie-bijeenkomst:

Tijdens deze bijeenkomst gaat het om JOU als ouder van een kind met een ziekte of beperking.

Wij vertellen je meer over levend verlies, wat het is, hoe het zich kan uiten en over de verschillende manieren om hiermee om te gaan.
Daarnaast is het fijn om je verbonden te voelen en je verhaal te delen met andere ouders die ook te maken hebben met levend verlies.
Deze bijeenkomst is ook heel fijn voor vrienden, familie en andere betrokkenen bij een gezin dat te maken heeft met levend verlies. Het zal meer begrip en inzicht geven!
Op dit moment zijn er nog geen nieuwe bijeenkomsten gepland. Wil je op de hoogte gehouden worden, vul dan onderstaand formulier in.
Voor professionals:
Voor professionals bieden we verschillende dingen aan, zoals een online expertise bevordering en een workshop op locatie. Voor meer info check onze site: www.levendverlies.com/professionals
En nog even speciaal voor de brussen is er, naast individuele begeleiding ook een
BRUSSENmiddag
Brus, de verzamelnaam voor alle kinderen met een broer of zus met een beperking of aandoening. Er komt steeds meer aandacht voor deze groep en terecht!
Uit recent onderzoek is gebleken dat deze kinderen behoefte hebben aan een vertrouwenspersoon, lotgenoten contact, ontspanning en afleiding. Én dit bied ik allemaal in een brussenmiddag! Een middag waarin we kletsen, verbinden, maar vooral ook ontspannen en creatief bezig zijn.
Er is nu een vaste groep die samen komt op vrijdag middag, echter is deze vol, mocht je zoon of dochter behoefte hebben aan een brussenmiddag, geef hem/haar dan op en zet ik je op een lijst voor een volgende groep! Leeftijd: 7 t/m 12 jaar
Wil je je zoon of dochter opgeven? Dat kan via onderstaand formulier.

Inschrijven voor de thema bijeenkomst Levend verlies

 

Even checken dat je geen robot bent 😉

Ik geef mijn zoon/dochter op voor een brussenmiddag

 

Even checken dat je geen robot bent