Ontspan&Meer

Voel je je soms ook zoooo moe?

En zit je hoofd zo vol?

Merk je dat je soms ver weg bent van je gevoel?

Neem je (te) weinig tijd voor jezelf?

Zou je wel meer rust en verbinding in je eigen lijf?

Plan dan een haptonomische massage voor jezelf!  Een haptonomische massage gaat verder dan alleen het lichaam. Denk bijvoorbeeld aan contact, verbinding, aarden, in je basis komen etc. Hierdoor zul je echt tot rust komen en meer tot jezelf. Je zult (weer) in contact komen met je eigen lijf én je gevoel! Er ontstaat meer ruimte in je lijf, waardoor er ook ruimte komt voor je spieren om te ontspannen, hierdoor heeft deze massage een algehele ontspanning als effect!

De massage duurt een half uur, maar ik plan een uur voor je. Zodat je de tijd hebt om even te landen, om thuis ook echt even thuis te laten en om na de massage nog even rustig na te kunnen praten en na te genieten met een lekker kopje thee of koffie.

Zie ik je snel? Gun jezelf dit oplaadmoment, want dat verdien je!

Om een plekje te reserveren kunnen mailen naar info@hapto-en-meer.nl of bel of app me op 06-36181261

Wendy schreef het volgende na haar eerste ervaring met een haptonomische massage bij mij:

Vandaag een nieuwe ervaring beleeft bij Alma. Ik kreeg een haptonomische massage. Ik wist niet wat ik ervan kon verwachten dus ik liet het over me heen komen.
Het is erg bijzonder om te ervaren wat een aantal aanrakingen teweeg kan brengen. Ik ben een vrij nuchter persoon maar door je te concentreren op de handen van Alma en haar aanrakingen, ervaar je echt weer je lijf en ga je onbewust weer op de juiste manier adem halen bijvoorbeeld.
Alma is een bijzonder lieve, zorgzame, gezellige en krachtige vrouw en iedereen zou zichzelf een behandeling bij Alma kado moeten geven. Eventjes tijd voor jezelf onder de handen van Alma! Bedankt Alma, je bent een toppertje! 🍀