Aanbod

Ik bied veel verschillende mogelijkheden aan, zo zit er altijd wat bij wat bij JOU of bij je kind past!

Zo is er voor zowel moeders als voor kinderen individuele begeleiding mogelijk. Dit zijn afspraken 1-op-1 of 2-op-1 als ouder en kind samen komen. Voor meer informatie kijk op individuele begeleiding kinderen  of  individuele begeleiding moeders

Begeleiding en coaching kan op verschillende manieren. Natuurlijk middels haptonomie; weer in contact komen met je lijf en gevoel, maar het kan ook een spiegeloefening zijn of een (familie) opstelling. Per sessie bekijk ik wat er nodig is en wat past. 

Weet je niet zo goed of mijn vorm van begeleiding bij jou past? Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend, dus maak gerust een afspraak om te kijken of we een klik hebben!

Ook is het mogelijk om een BOOSTles samen met je zoon of dochter te boeken, een laagdrempelige manier om kennis te maken met mijn manier van werken en zeer waardevol. Voor meer info check; BOOSTles

Naast individuele begeleiding kun je bij mij ook terecht voor een fijne massage. Ik bied twee soorten aan, beiden op haptonomische basis, de een wat uitgebreider dan de ander. Kijk hiervoor op Ontspan&Meer  en op Ontstress&Meer

Wil je op energetisch vlak ondersteuning, daarvoor bied ik een energetische sessie. Die onder andere kan bestaan uit het verwijderen van negatieve energieën of het in balans brengen van je chakra’s.  Je voelt je hierna weer ontspannen en in balans. Deze sessies kunnen ook op afstand, terwijl jij lekker thuis zit, geef ik jou een behandeling. 

Ook verzorg ik verschillende cursussen. Een voor moeders en een voor kinderen. Wil je weten wanneer de volgende start; kijk op cursus voor kinderen  en op Balans&Meer

Corona heeft ook goede dingen gebracht, zo is gebleken dat een deel van mijn aanbod ook online kan, dus woon je niet in de buurt van Soesterberg, ook dan kun je bij mij terecht!

-individuele sessies per telefoon of Teams: coaching als ook ontspanningsoefeningen en spiegeloefeningen, om op die manier weer rust te vinden en de inzichten te verkrijgen om zelf mee aan de slag te gaan. 

-een online sessie kan uiteraard ook met je zoon of dochter (beetje afhankelijk van de leeftijd) als ook met z’n drieën.

– energetische sessies op afstand. 

Hieronder vind je mijn tarieven, geldend per 1 januari 2024. Mocht je in december 2023 nog een afspraak willen maken dan gelden de oude tarieven, en zelfs een korting van 5% op een massage of energetische sessie!

Tarieven: