Voor moeders

Lieve moeder,

kun jij soms ook wel rust gebruiken? Tijd voor jezelf? Of meer balans in je leven?

Ook voor jou bied ik verschillende dingen aan. Natuurlijk individuele begeleiding dmv haptonomische coaching (niet zozeer door praten maar met name door ervaren!), maar je  kunt ook bij mij terecht voor een heerlijke haptonomische massage, de Onstpan&Meer; om weer tot rust en tot jezelf te komen! Heb je veel stress dan is de Ontstress&Meer massage wellicht iets voor jou: in anderhalf uur tijd gaan we op verschillende lagen de stress te lijf; mentaal, lichamelijk, emotioneel en energetisch!

Daarnaast zijn er ook met regelmaat leuke en interessante workshops, lezingen en cursussen, zoals de workshop ontspannen moeder zijn of opvoeden met gemak, maar ook de lezing Levend Verlies (over rouw bij chronische ziekte van een kind). Houdt hiervoor de agenda in de gaten, of volg mij op facebook.

In 2020 starten er twee cursussen Alle Bellen in Balans weer. Kijk wanneer de volgende weer start: hier

Tevens is er 1 keer per maand een Koffie&Meer ochtend. Om te delen en te verbinden met andere moeders. Elke maand een andere dag, de eerstvolgende datum deel ik hier onderaan deze pagina en op Facebook!

Heb je nog vragen of wil je graag even met me sparren over wat het beste bij jou en jouw situatie past, mail (info@hapto-en-meer.nl), bel (06-36181261) of vul onderstaand formulier in!

Ik hoop je snel bij een van mijn activiteiten te zien, want jij verdient het om lekker in je vel te zitten!

Wat leuk dat je geinteresseerd bent. Vul onderstaande gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

 

Even checken of je geen robot bent 😉