Kaartendek Voelen&Meer

Voelen&Meer, elke dag een kaart voor meer verbinding met jezelf.

Al lang geleden begon bij mij het idee te ontstaan voor een kaartendek. In mijn therapie ligt de nadruk op makkelijk inpasbare oefeningen en tips. Want in ons drukke leven is er vaak geen ruimte voor hele uitgebreide oefeningen, en daarbij, dan vergeten we ze ook vaak te doen. Kleine oefeningen met groots effect zijn makkelijker vol te houden en in je systeem te krijgen. En hoe fijn zou het zijn als iedereen thuis deze oefeningen zou kunnen doen?

Ik zie in mijn praktijk zowel ouders als kinderen en help hen met het (weer) verbinden met hun gevoel, zodat ze beter om kunnen gaan met boosheid, paniek, prikkels of stress. Ik zet hierbij ook vaak inzichtkaarten in en zo kwam ik op het idee van een eigen kaartendek. Een kaartendek gericht op verbinding. Met de oefeningen die ik mijn praktijk vaak inzet, aangevuld met oefeningen en inzichten vanuit mezelf. Zo kun je elke dag weer verbinding maken met jezelf, én kleine rustmoment op de dag nemen! En dit kaartendek is er nu, voor jou beschikbaar!

Verbinding, een woord wat erg hip is geworden de laatste jaren. Maar wat is verbinding nou eigenlijk?

Ik vergelijk verbinding altijd met Wi-Fi, draadloze verbinding.

Verbinding is dus als Wi-Fi, een draadloos netwerk, je ziet of hoort het niet. Maar je merkt het wel! Als je Wi-Fi goed werkt, dan gaat alles makkelijk en soepel. Maar werkt het niet goed, dan kunnen er irritaties ontstaan. Voor een goede verbinding heb je een zender en een ontvanger nodig en geen ruis. Je hebt verbinding met anderen, je kinderen, partner, collega’s, vrienden etc. Maar het begint allemaal met verbinding met jezelf. Als je namelijk geen verbinding hebt met jezelf, met jouw modem als het ware, hoe kan jouw modem dan wel verbinding maken met een ander?

Verbinding met jezelf is belangrijk, omdat alles dan makkelijker gaat, maar vooral omdat als je in verbinding bent met jezelf, de signalen van je lijf je veel eerder opvallen. En als je die signalen eerder oppikt, kun je eerder reageren! En pak je dus even een pauze vóórdat de hoofdpijn begint ipv als je niet meer verder kunt door de hoofdpijn.

En die verbinding met jezelf, daar kan dit kaartendek je dus bij helpen! Dmv makkelijk toepasbare oefeningen. Gericht op verbinding, als ook ontspanning, aandacht, ademhaling en je lijf. Want weer voelen in je lijf én ontspanning, dat is wat je nodig hebt om verbinding te maken.

Een aantal reacties van moeders die het dek gebruiken:

“Heel fijn om even terug te keren naar jezelf. Even voelen.” Nienke

“Het geeft me rust en verbinding. Echt een fijn moment.” Suus

“Het is elke keer een cadeautje. Het geeft me zulke mooie inzichten.” Kim

“Met simpele en niet tijdrovende oefening kom ik weer in balans” Marjolein

Dit kaartendek is door de uitgebreide handleiding ook zeer geschikt voor mensen die geen ervaring hebben met kaartendeks of met haptonomie. Iedereen kan hiermee aan het werk!

Voor maar 29,95 heb je een doosje vol momenten voor jezelf!

Hiervoor ontvang je 31 fijne oefeningen, een uitgebreide handleiding, pak ik hem mooi voor je in omdat dit een cadeautje voor jezelf (of een ander) is én krijg je toegang tot de besloten facebook groep over het kaartendek.

Wil je het kaartendek bestellen, dat kan nu door een mail te sturen naar info@hapto-en-meer.nl. Daarna stuur ik je een betaalverzoek en vraag ik je om je adres gegevens.

Nog wat meer reacties van gebruikers:

“Confronterend. Ik merkte dat ik toch weer in mijn hoofd zat. De kaarten hebben me dit inzicht gegeven. Door de kaarten te gebruiken kan ik weer in mijn lijf komen en dat was heel fijn.”

“Ik trek iedere dag een kaartje. Vind ik erg fijn, zo heb je bewust een momentje voor jezelf. “

“Fijn dat je met zulke “kleine” oefeningen weer in contact komt met je lijf. “ Kim

“Ik durf weer te voelen.” Suus

“De kaartjes zijn erg fijn en helder. Ik pak altijd de goede die ik nodig heb. De laatste tijd hoef ik de verpakking alleen maar te zien en ik neem even een momentje en let op mijn ademhaling.”

“Ik heb ze mee naar kantoor en ik trek een kaartje als ik er behoefte aan heb. Ik leg ze eigenlijk niet eens neer. Ik trek ze gelijk uit de envelop en nog steeds is het de goede.”

“Van de vormgeving word ik ook rustig. Het past helemaal bij jou.” Nienke