Workshops en lezingen

Webinar BALANS&MEER

dinsdag 20 april 10.00- 11.30 uur

Zit je niet lekker in je vel? Ervaar je veel stress en spanning? Merk je dat je sneller boos bent, een kort lontje hebt?

Wellicht ben je uit balans! Balans zit hem niet in dat alles goed gaat, balans zit hem juist in het evenwicht. Evenwicht tussen stress en rust, tussen spanning en ontspanning, tussen emoties.

In deze tijd van corona-maatregelen, thuis werken etc is deze balans nog belangrijker geworden! Werk en prive lopen steeds meer door elkaar, planningen lopen anders dan je zou willen…. Je hebt veel meer dingen om rekening mee te houden, kinderen die onverwacht thuis kunnen komen te zitten en ga zo maar door.

Graag ga ik samen met jou aan de slag om hier meer grip op te krijgen. Grip op stress en rust, grip op je emoties, grip op spanning en ontspanning. 

In dit webinar ga ik je uitleggen wat balans, stress en spanningen precies zijn en geef ik je praktische tips over hoe je meer balans in je leven kunt krijgen.

Het webinar vindt plaats via microsoft teams en zal in een kleine groep plaats vinden. Het wordt geen praatshow van mij, het wordt een interactieve workshop waarin we ook gaan delen met elkaar. Delen met andere moeders kan namelijk zo verhelderend zijn. Maar iedereen mag natuurlijk voor zichzelf bepalen of en wat je wilt delen, niets moet, alles mag!

Kosten voor deze webinar zijn 15 euro. 

Opgeven kan via onderstaand formulier. Nadat ik je inschrijving heb ontvangen stuur ik je de link om in de webinar te komen, hier kun je dan dinsdag vanaf 9.45 uur op inloggen.