Balans&Meer

Ben jij een (jonge) moeder die op zoek is naar balans?

Ben jij ook zo druk met al die ballen in de lucht houden?

En is de bal ’tijd voor jezelf’ eigenlijk nooit in de lucht?

Is je hoofd druk en je lijf onrustig?

Heb je soms een kort lontje?

Afgelopen jaren hebben we meer dan ooit gemerkt hoe belangrijk balans is.

Graag ga ik samen met jou aan de slag. Samen met andere moeders in een kleine, veilige groep.

Nee, ik ga je niet helpen met al die ballen in de lucht te houden.

Ik ga je helpen met Meer Balans!

Ik ga je helpen om meer balans, meer rust en meer ontspanning te creëren. Door middel van praktische tips en oefeningen, zodat je er meteen mee aan de slag kunt thuis. Daarnaast  krijg je ook veel inzichten over hoe jij dingen doet en ervaart en wat het effect daarvan is op jezelf en op je omgeving.
Ook leer je om meer balans te brengen in je voelen en je denken. In je moeten en in je willen.
Allemaal om weer in balans en lekkerder in je vel te komen!
En weet je? Als jij lekkerder in je vel zit dan heeft dan direct effect op je omgeving zoals je gezin, en dat is zo fijn om te merken! Je zult meer geduld hebben en een langer lontje.
Suzanne, moeder van 2, schreef mij na het volgen van de cursus;

“Het voelt als een nieuw begin, voor mij en mijn gezin. Vooraf had ik niet kunnen vermoeden dat het mij en mijn omgeving zoveel zou opleveren. Het geeft veel nieuwe inzichten in mijn eigen houding en handelen. Soms confronterend maar vooral heel mooi en helpend. Echt een aanrader!”

Marieke, moeder van 2, vertelde mij het volgende:
“Ik mis de avonden wel, het was een heerlijk moment voor mezelf waarin ik ook nog eens heel veel leerde. Dingen die ik nog dagelijks toepas.
De waarde van de cursus (van wat je leert en meeneemt) is zo veel hoger dan wat je er voor betaalt!”

Linda, moeder van 2, schreef over mij: “Wat ik erg fijn vond is de prettige sfeer die er hing en die jij uitstraalt Alma. Hierbij voelde ik de vrijheid om open te praten en de oefeningen te kunnen uitvoeren en de ervaringen die ik hierbij had, te delen.”


Wat?

3 avonden in een kleine groep, samen leren en verbinden

Wanneer?

donderdag 20 oktober, 3 november en 17 november

19.30-21.30 uur

Waar?

In mijn praktijk in Soesterberg

Voor wie?

Voor alle (jonge) moeders die op zoek zijn naar balans in hun (gezins)leven

Investering?

149 euro, incl werkboek en alle oefeningen op MP3


In 3 avonden gaan we aan de slag met je lijf en hoofd, met je hoe en waarom, met je innerlijke criticus en je innerlijke mentor. Alles op een haptomische basis, dus vanuit gevoel. Met praktische tips en oefeningen voor thuis. Deze oefeningen krijg je ook mee als MP3 bestanden, zodat je ze ook als de cursus is afgelopen nog kunt doen!

Nog een paar reacties van eerder deelneemsters:

“Alma leidt je tijdens deze veilige en ontspannen avonden met kleine oefeningen die grootse diepgang en impact hebben terug naar het voelen van je lijf en gevoel. Als drukke overbelastte moeders hebben we helaas vaak zo weinig rust of tijd om even stil te staan bij het hoe en waarom van je doen en laten. Het contact met andere moeders vond ik verrassend warm, leerzaam en herkenbaar.”-Marieke, moeder van 4

“Alma weet haptonomie op een luchtige en praktische manier over te brengen! Ik vond het erg prettig dat er in korte tijd een veilige setting in de groep werd gecreëerd, daardoor durfde iedereen in openheid en eerlijkheid haar verhaal & hulpvraag op tafel te leggen. Fijn om praktische oefeningen mee naar huis te krijgen.”-Maartje, moeder van 3

En nog een laatste tip van Linda: “Twijfel je of je een cursus bij Alma wilt volgen? Dan geef ik de doorslag….. bij twijfel, geen twijfel, maar DOEN!!”

Inschrijven voor Balans&Meer

 

Even checken of je geen robot bent 😉

NB; de cursus gaat door bij voldoende aanmeldingen!