Balans&Meer

Ben jij ook zo druk met al die ballen in de lucht houden? Gezin, werk, vriendinnen, sport, schoolactiviteiten en ga zo maar door…..

En is de bal ‘tijd voor jezelf’ eigenlijk nooit in de lucht?

In deze tijd van corona-maatregelen, thuis werken etc is deze balans nog belangrijker geworden! Werk en prive lopen steeds meer door elkaar, planningen lopen anders dan je zou willen….

Graag ga ik samen met jou aan de slag om hier meer grip op te krijgen.

Nee, ik ga je niet helpen met al die ballen in de lucht te houden. En ik ga je ook niet vertellen dat je misschien wat ballen moet laten vallen.

Ik ga je helpen met Meer Balans!

 In deze cursus leer je dat hoe jij dingen doet en ervaart en wat het effect daarvan is op jezelf en je omgeving.
Ook leer je om meer balans te brengen in je voelen en je denken. In je moeten en in je willen.
Je krijgt handvaten om meer in contact te zijn met je gevoel, waardoor nee zeggen makkelijker en zonder schuldgevoel zal zijn. Maar ook andere keuzes maken zullen makkelijker gaan. Je zult zelfs andere keuzes gaan maken! Keuzes voor JEZELF!
En hoe je meer rust kunt ervaren en meer ontspanning zonder hele ingewikkelde en grootste acties.
En weet je? Als jij lekkerder in je vel zit dan heeft dan direct effect op je kinderen, en dat is zo fijn om te merken! Je zult meer geduld hebben en een langer lontje.
Suzanne, moeder van 2, schreef mij na het volgen van de cursus;

“Het voelt als een nieuw begin, voor mij en mijn gezin. Vooraf had ik niet kunnen vermoeden dat het mij en mijn omgeving zoveel zou opleveren. Het geeft veel nieuwe inzichten in mijn eigen houding en handelen. Soms confronterend maar vooral heel mooi en helpend. Echt een aanrader!”

Marieke, moeder van 2, vertelde mij het volgende:
“Ik mis de avonden wel, het was een heerlijk moment voor mezelf waarin ik ook nog eens heel veel leerde. Dingen die ik nog dagelijks toepas.
De waarde van de cursus (van wat je leert en meeneemt) is zo veel hoger dan wat je er voor betaalt!”

Linda, moeder van 2, schreef over mij: “Wat ik erg fijn vond is de prettige sfeer die er hing en die jij uitstraalt Alma. Hierbij voelde ik de vrijheid om open te praten en de oefeningen te kunnen uitvoeren en de ervaringen die ik hierbij had, te delen.”

Dus ben jij toe aan een nieuw begin, een frisse start: Geef je dan snel op! (dat kan gemakkelijk onderaan deze pagina)

Binnenkort zal er een nieuwe cursus starten, deze zal wel online plaats vinden gezien de huidige maatregelen. Wil je op de hoogte gehouden worden over de start van de cursus, vul dan onderstaand formulier in!


Een paar reacties van eerder deelneemsters:

“Alma leidt je tijdens deze veilige en ontspannen avonden met kleine oefeningen die grootse diepgang en impact hebben terug naar het voelen van je lijf en gevoel. Als drukke overbelastte moeders hebben we helaas vaak zo weinig rust of tijd om even stil te staan bij het hoe en waarom van je doen en laten. Het contact met andere moeders vond ik verrassend warm, leerzaam en herkenbaar.”-Marieke, moeder van 4

“Alma weet haptonomie op een luchtige en praktische manier over te brengen! Ik vond het erg prettig dat er in korte tijd een veilige setting in de groep werd gecreëerd, daardoor durfde iedereen in openheid en eerlijkheid haar verhaal & hulpvraag op tafel te leggen. Fijn om praktische oefeningen mee naar huis te krijgen.”-Maartje, moeder van 3

En nog een laatste tip van Linda: “Twijfel je of je een cursus bij Alma wilt volgen? Dan geef ik de doorslag….. bij twijfel, geen twijfel, maar DOEN!!”

Inschrijven voor Balans&Meer

 

Even checken of je geen robot bent 😉

NB; de cursus gaat door bij voldoende aanmeldingen!